2012. július 27., péntek

EgoPay regisztráció


2012 július 20-tól a Payza helyett az Egopay-t kell használnod ki- és befizetéshez az olyan internetes oldalaknál, amit kockázatos kategóriába sorol a Payza
(pl. HYIP oldalak, vagy a JSS-Tripler).
A regisztráció ingyenes, ide kattintva tudsz az EgoPay-be regisztrálni.

regisztrálok

Egopay Díjak
egopay dijak

 Néhány infó a Payza- Egopay háza táján:
A Payza egy új szabályzatot hozott be, ami megtiltja a HYIP-ek számlanyitását. Ezzel egyidőben – furcsa módon – megkezdi működését az EgoPay, akik szorosan együttműködnek a Payza-val. 
Egyes felvetések szerint az EgoPay-t is a Payza nyitotta, hogy ne legyen óriási felháborodás (feljelentgetés) a bennragadt deposit-ok miatt. Nem utolsó sorban pedig így a leggyorsabb a váltás.. 
Egyrészt az EgoPay-re nem lehet banki befizetéseket közvetlenül küldeni. Másik e-currency banktól (LR, PM, Payza, STP) lehet küldeni a számlára pénzt. Természetesen ezért díjat – nem is akármilyet – kérnek. A Personal account-okat 2% + 0.25$ terheli minden egyes befizetésnél. (3 hónapig ez a díj csak 1%, kezdő “akcióként”). 
Nincs lehetőség nyílván pénzünket közvetlenül haza,- vagy valamilyen kártyára utalni. Ehhez ugye ismét vissza kell váltani valamilyen másik számlánkra, amiért persze ismét le fognak sápolni minket.
Talán a legfontosabb részlet azonban az, hogy nincs lehetőség a tranzakciók visszavonására,- megfordítására. Mit is jelent ez? Megszűnik a Payza-t, a korább AlertPay-t kiemelő lehetőség: a pénz-visszaigénylési lehetőség. Magyarul ugyan úgy mint az összes többi e-banknál, ha besülünk valamelyik oldalba, attól a pénztől végérvényesen, biztosan el kell búcsúznunk.
Az EgoPay egy hivatalosan bejegyzett offshore cég, de mint újonnan induló bank, azért a kezdetekkor óvatosak legyünk velük: Inkább kis/közepes (max párszáz dollár) összegek mozgatása ajánlott egyenlőre irányukban.
 Felhívnám a figyelmeteket hogy NE FEKTESSETEK BE Payza-elfogadó programba, mert nagyon rövid időt hagytak nekik az átállásra: egy hetet. Akinek van aktív Payza depositja, azonnal csináljon számlát az EgoPay-en, reményeink szerint valóban át fogják tenni oda a befizetett összegeket. 
 A JSS-Tripler jelezte az átállást, de a többieknek sem lesz más választása. 
regisztrrálok

Regisztráció menete!
Kattints a linkre!

Kattints a Create Egopay Account szövegre 
 ego1

 Válaszd a Personal (személyes) fiókot
ego3

Kaptál egy aktiváló emailt a regisztrált fiókodba a info@egopay.com címtől
ego4

 A kapott levélben kattints az aktiváló linkre
ego5

A belépési oldal, írd be a kért adatokat 
ego6

Add meg a Pin kódot 
ego7

Töltsd ki a kért adatokat (ékezet nélkül) 
ego8

 Sikeres számlanyitás!
ego9

 A promóciós ref linkedet itt találod
ego10


2 megjegyzés:

 1. Hello, nekem az lenne a kérdésem, hogy ha regisztrálok erre az egopay-re akkor hogyan tudom a zeek-ben a havidíjat kifizetni ? mert nincs most ilyen opció pont ma akartam befizetni. Köszönöm a választ elöre is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üdv!
   Ha a zeek-be akarsz befizetni akkor a payzat ajánlom.
   Ugyanis az EgoPay-re nem lehet banki befizetéseket közvetlenül küldeni és nem lehet közvetlenül utalni sem bankkártyára sem számlára.
   Lenni kell egy Payza Számládnak ahonnan át tudsz utalni pénzt a Egopay-be és ugyanúgy Egopayrol csak payzára tudsz utalni.
   Megjegyzem, hogy ezekért a tranzakciókért mind a két részről levonják a kezelési költséget.
   Mellesleg a zeek nem támogatja az EgoPay-t.

   Törlés