2012. május 5., szombat

Számlával kapcsolatos díjak a Moneybookers-nél

Számlával kapcsolatos díjak a Moneybookers-nél


Számlanyitás: díjtalan
Számlafeltöltés (befizetés Moneybookers számlára):
- Bankszámláról: díjtalan
- Bankkártyáról (VISA): a feltöltött összeg 1,9%-a
Pénzküldés (utalás más Moneybookers ügyfelek, illetve Moneybookers számlával nem rendelkezők felé): az utalt összeg 1%-a, legfeljebb 0,50 euró vagy ennek megfelelő összeg, ha más pénznemben vezeted a Moneybookers számládat
Pénzfogadás: díjtalan
Pénzkivétel (kifizetés Moneybookers számláról):
- Bankszámlára: 1,80 eurós fix díj
- Csekken keresztül: 3,50 eurós fix díj
- Bankkártyára (VISA): 1,80 eurós fix díj
Konverziós díj (ha a Moneybookers számlád pénzneme és a tranzakció pénzneme eltér): az összeg 1,99%-a a Moneybookers által használt átváltási árfolyamon felül. Az aktuális átváltási árfolyamok megtekintéséhez látogass el a moneybookers.com-ra, kattints a jobb felső sarokban a "fees" menüpontra, majd a lap alján a "wholesale exchange rates" hivatkozásra. Itt azt fogod látni, hogy a Moneybookers árfolyamán egy EUR-t a különböző pénznemekben hány pénzegységre lehet átváltani.
Számlavezetési díj KIZÁRÓLAG abban az esetben merül fel, ha az elmúlt 18 hónapban nem léptél be Moneybookers fiókodba vagy nem kezdeményeztél tranzakciót. Ilyenkor a havi számlavezetési díj 1 euró, ettől eltekintve a Moneybookers számla vezetése díjtalan.

Moneybookers MasterCard kártya díjai

Éves díj: 10 euró. Ha kártyát igényelsz, akkor rögtön levonják az első év éves díját, ezen kívül viszont külön kártyaigénylési díj nincs.
Lejárt kártya cseréje: 10 euró
Készpénzfelvétel bankautomatából: 1,80 eurós fix díj (naponta legfeljebb 250 eurónak megfelelő összeget vehetsz fel)
Kártyahasználat (vásárlás): díjtalan (naponta legfeljebb 1000 eurónak megfelelő összeget költhetsz el)
Egyenleglekérdezés: díjtalan
Új PIN-kód kérése: díjtalan
Konverziós díj (ha a kártyád pénzneme és a tranzakció pénzneme eltér): az összeg 1,99%-a a Moneybookers által használt átváltási árfolyamon felül. Az aktuális átváltási árfolyamok megtekintéséhez látogass el a moneybookers.com-ra, kattints a jobb felső sarokban a "fees" menüpontra, majd a lap alján a "wholesale exchange rates" hivatkozásra. Itt azt fogod látni, hogy a Moneybookers árfolyamán egy EUR-t a különböző pénznemekben hány pénzegységre lehet átváltani.

HA MONEYBOOKERS SZÁMLÁT SZERETNÉL NYITNI, KATTINTS AZ ALÁBBI LINKRE (EZZEL OLDALUNKAT IS TÁMOGATOD, AMIT ELŐRE IS KÖSZÖNÜNK):

moneybookers

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése