2012. május 3., csütörtök

Moneybookers netes pénztárca magyarul

Moneybookers


Moneybookers magyarulA magánszemélyek közötti kisebb összegű pénzküldemények azonnali online kifizetését lehetővé tevő P2P (person-to-person) pénzküldő rendszerek egyre népszerűbbek a világhálón. Az személyi és pénzügyi információk közlését nem igénylő, ezért a hitelkártyával történő internetes fizetésnél biztonságosabb online fizetési rendszereket a világon már több millióan használják.

A moneybookers Európa első szabályozott e-pénz kibocsátója

A londoni székhelyű moneybookers magánszemélytől magánszemélyhez (P2P), valamint vevőtől a kereskedőhöz (P2M) történő internetes fizetést kínáló szolgáltatása 2002. áprilisában indult. A szolgáltatás segítségével a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az interneten keresztül vásárolt árukért, szolgáltatásokért kizárólag az e-mail címük használatával fizessenek. A moneybookers kínálja az első valóban határok nélküli online pénzküldés lehetőségét a világ bármely pontjára több mint 20 ország pénznemében többek között magyar forintban is! A moneybookers 128 bites titkosítással működő honlapján indított tranzakciók biztonságosak és azonnal teljesülnek. A moneybookers a tradicionális fizetési módokat felváltva ideális megoldást nyújt az online vásárlásra, internetes aukciók lebonyolítására, illetve a magánszemélyek között történő azonnali pénzküldésre. Bárki aki e-mail címmel rendelkezik pillanatok alatt egyszerűen és ingyenesen nyithat moneybookers számlát magának. 2003. februárjában a moneybookers lett a világ első szabályozott e-pénz kibocsátója. A cég Európa kisösszegű ún. mikro-kifizetési piacának vezető online pénzküldő szolgáltatója. A moneybookers tagja az Elektronikus Pénz Társaságnak. (Electronic Money Association - EMA)

A moneybookers használatának előnyei

A moneybookers segítségével magánszemélyek és vállalkozások egyaránt biztonságosan és olcsón küldhetnek és fogadhatnak pénzt az interneten keresztül azonnal, egyszerűen az e-mail címük használatával:
 • Azonnali és biztonságos online pénzküldési lehetőség országhatárok nélkül
 • A pénzküldés költsége - 1%, max 0,5 Euro - töredéke a nemzetközi banki tranzakciók költségeinek
 • A pénzküldéshez a kedvezményezett e-mail címén kívül semmilyen egyéb azonosítóra nincs szükség
 • Pénzküldéskor ill. online vásárláskor semmilyen érzékeny személyes, vagy pénzügyi adatot (bankszámla-, hitelkártyaszám) nem kell megadnia
 • A moneybookers számla feltölthető banki átutalással, Visa / Mastercard debit, ill. hitelkártyával, vagy e-gold számláról
 • Több mint 25 országban köztük Magyarországon a moneybookers számla belföldi átutalással feltölthető
 • A moneybookers számlánkra érkező összegek jóváírása ingyenes
 • A moneybookers használatával az e-mail címünkre küldött összegek azonnal megjelennek a számlánkon, amelyről e-mailben értesülünk
 • A moneybookers számlánkra küldött pénz bármikor átutalható bankszámlánkra, hitelkártyánkra, vagy felhasználhatjuk internetes vásárlásra, illetve a számlánkon levő összeg erejéig biztonságos online pénzküldést indíthatunk bárki részére a világon, aki e-mail címmel rendelkezik.
 • A moneybookers magyar nyelven sajnos még nem elérhető ,de ezen az oldalon a moneybookers magyar nyelvű részletes leírását megtalálod.

A moneybookers használatának gyakori területei:

 • Szerencsejáték, sportfogadás és póker oldalak
 • Lehetőség van skype egyenlegfeltöltésére moneybookers -el
 • Fizethetünk az Ebay -en moneybookers -el és sok más online üzletben is.
 • Online játékoknál is fizethetünk moneybookers -el. Mintpéldául az Ikariam vagy a BattleKnight.
 • A tőzsde világában is használatos a moneybookers. Pl. eToro, FxOpen
HA MONEYBOOKERS SZÁMLÁT KÍVÁN NYITNI KLIKKELJEN AZ ALÁBBI LOGORA!
Moneybookers
A Moneybookers regisztráció menete


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése