2012. május 4., péntek

JustBeenPaid, Ajándék 10$ befektetése

banner_jbp_45_468x60.gif

JustBeenPaid


JustBeenPaid Álltalános tájékoztató

JustBeenPaid Regisztrációs segédlet 
JustBeenPaid, Ajándék 10$ befektetése
Amit a figyelmedbe ajánlok, úgy gondolom, hogy az online befektetési piac egyik gyöngyszeme lehet!

A JustBeenPaid egy 2010 februárja óta működő oldal, melyet egy amerikai matematikus különböző számítások és algoritmusok segítségével hozott létre. Több, mint 2 éves sikeres működést tudhat maga mögött.
Kapsz egy ingyenes 10$ pozíciót amivel már elkezdheted a pénzkeresést.

banner_jbp_25_468x60.gif

Fontos tudnivaló és számítás azok számára akik csak a hitelbe vett 10$-al indultak el. 10$ HITEL 60 napra. 50 nap után a következő 10$ is összejön a 2% napi hozamból... Ebből egy TRIPLER pozíciót kell venni és így 2 pozid lesz ami 0,40 $-t hoz naponta 0,20 $ helyett. 10 nappal később (a 60.-ik napon) visszaveszik a hitelbe adott 10$ -t és akkor marad 1 pozíció + 4$ ... 30 nap múlva a megmaradt 10$ (30x0,20 = 6$) ismét 10$-ra növeli az egyenlegedet. ... Ebből is veszel pozíciót és a 0,40 $ napi hozamod már 25 nap alatt hoz 10$, amiből pozíciót veszel... stb. Itt regisztrálhatsz http:

A fenti befizetés menete csak az ingyenes pozícióra igaz.Ha saját pénzt is be akarsz tenni ,először a JSS -be kell befizetned majd transzferrer átvinni a JSS triplerre és megvenni a pozíciót.De tudok részletesebb leírást a befizetésről bár a neten mindent meg lehet hozzá találni. Itt is működik a ref-jutalék: az első szintről 10%, a második szintről 5% jár neked. Tehát ha a reffed vásárol 4 csomagot 40 dollárért, akkor kapsz 4 dollárt stb. Regisztráció csak ajánlói link által történhet, egyébként nem enged be az oldal:


AZ AJÁNDÉK 10 $ IGÉNYBEVÉTELE ÚTMUTATÓ
Először be kell lépni a saját Webirodánkba:
jss_a14.jpg
Ezt követően kattints a bal oldali kék mezőben levő JSS-TRIPLER feliratra:
jss_a01.jpg
Pipáld be a kis kockát, majd kattints a keretben levő szövegre:
jss_a02.jpg
Kattints a keretben levő szövegre:
jss_a03.jpg
Kattints a nyillal jelölt Buy JSS-Tripler pozition menüpontra:
jss_a04.jpg
Kattints a keretben levő szövegre:
jss_a05.jpg
Kattints a Buy JSS-Tripler pozition menüpontra:
jss_a06.jpg
Az üres négyzetbe 1-es számot kell irni, majd rákattintani az alatta levő keretben levő szövegre:
jss_a07.jpg
Kattints a keretben levő szövegre:
jss_a08.jpg
Ezzel készen van, megkaptad az ajándék 10 $-t, holnapi naptól kezdve 2 %-al kamatozni fog:
jss_a09.jpg
Ha a nyilnál levő részen 0 van, akkor jól végezted el a müveletet:
jss_a10.jpg
Kattints a pozició menüpontra:
jss_a11.jpg
Ezt a pénzt fektettük be az előbb:
jss_a12.jpg
Ha ezt látod, akkor sikerült a müvelet és kapod majd a jutalékot:
jss_a13.jpg


A JustBeenPaid egy olyan befektetési lehetőséget kínál, amellyel akkor is komoly összegeket lehet keresni, ha nem ajánlod tovább senkinek. Azonban ha továbbajánlod, akkor egy végtelen szélességű és 2 mélységű mátrixból is részesedhetsz.

A JustBeenPaid tulajdonképpen az alap tagsági díjon kívül 5 üzleti lehetőséget kínál, de amit most ajánlok az a legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb program: a JSS Tripler.

JSS Tripler: Ez az a befektetési lehetőség napi 2%-os hozamot generál a pénzünkből. Működése roppant egyszerű: 10 dolláros csomagokat lehet megvásárolni, melyeknek a futamideje 75 nap, azaz mindegyik csomagra 150%-ot fizet vissza; tehát 10 dollárból 15 lesz; 100 dollárból 150 dollár stb.
Ha egyszerre 4 csomagot vásárolsz, azaz 40 dollárt költesz, ebből 60 dollár lesz, plusz a csomagok lejártakor ajándékba kapsz egy 60 dolláros pozíciót a cég által kényszerített (forced) mátrixok egyikében: $40 >>> $60 + $60 ajándék pozíció = $120

Ezért Tripler, azaz HÁROMSZOROZÓ. Befektettél 40 dolcsit, és 120$ lesz belőle.
Az ajánlói jutalék mértéke: az első szintről 10%, a második szintről 5% jár Neked. Tehát, ha a direkt alsóvonalad vásárol 4 csomagot 40 dollárért, akkor kapsz 4 dollárt stb.
A Tripler a beregisztrálást követően ad 10 dollár induló bónuszt.
Elfogadja az Alert Pay, Liberty Reserve, a Perfect Money valamint a Solid Trust Pay számlákat., tehát a befizetés roppant egyszerű.

Amennyiben pozíciót kívánsz vásárolni, lépj be a Just Been Paid oldalon a JSS Tripler programba, válaszd a Fund JSS Account menüt és töltsd fel a kívánt pénzösszeget.
Ezek után a második lépésben a Transfer funds from JSS acount to JSS Tripler account menüben töltsd át a pénzedet a JSS Tripler rendszerbe.
A 3. lépés: vásárolj a feltöltött összeg erejéig pozíciókat a JSS Tripler rendszerben. 1 pozíció 10 dollárba kerül.
katt ide a reghez
A nehezén túl vagy. Mostantól a pénzed 75 napig napi 2%-os hozamot termel. A Finance menüpontban követheted a pénzmozgásokat. A napi hozamod az egyenlegeden jóváíródik. Ha elérted a 10 dollárt vagy annak többszörösét, újabb pozíciókat vásárolhatsz belőle, de ki is kérheted a hozamokat. Természetesen a hozamgörbe akkor fog meredekebbre váltani, ha minél több élő pozíciód lesz. Ezt 2 féle képen lehet elérni: pozícióvásárlással és/vagy partner meghívással (hiszen a rendszer a direkt alsóvonalnál minden vásárlásból 10%-ot, a második vonal 5%-ot jóváír Nálad).
banner_jbp_4_125x125.gif
A JSS Tripler program naponta szervez webináriumokat, vagyis online tréningeket, amelyben oktatják az új tagokat a rendszer használatáról.És ami a legfontosabb: a Restart funkció révén az oldal soha nem dől be. Ez nem egy hétköznapi HYIP oldal. Ha a kritikus vásárlási mennyiséget eléri a rendszer, újraindítja önmagát, ráadásul a tőkéd is megmarad!!

 Megosztok veletek 12db videót is a könnyebb megértésért

 Itt a link ahová kattintsatok

JustBeenPaid Álltalános tájékoztató

JustBeenPaid Regisztrációs segédlet 
JustBeenPaid, Ajándék 10$ befektetése

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése