2012. május 2., szerda

IWowWe video e-mail

IwowWe, a cég, ahol mindenkinek adott a választás szabadsága...


Van, akinek a hatékony kommunikációban segít. Van akinek az álmai megvalósításában!

 

612011153556455486x60.gif


Neked csak el kell döntened, melyikre van szükséged!


Teljesen egyértelmű, hogy az internetes technológiák fejlődésével a videó email rövid időn belül kiszorítja majd a hagyományos szöveges emailt és a többi hirdetési/kommunikációs formát az élet szinte minden területéről.

Ma már senki sem olvas szívesen hosszú, unalmas e-maileket, szöveges reklámokat és különböző egyéb, unalmas ajánlatokat. Eljött a jövő, a videotechnika, az IwowWe ideje! Ha időben lépsz Te is nagy szeletet hasíthatsz ki ebből a rohamos fejlődésnek indult piacból!


Ha kicsit belegondolsz Te is belátod, hogy egy videóüzenet sokkal több érzelmet vált ki, emberközpontúbb és hatékonyabb kommunikációt biztosít, mint a sima írásos, fényképes forma vagy akár a telefon. Ráadásul az IwowWe-Hungary ezt a szolgáltatását mindenki számára elérhetővé teszi, és akár teljesen ingyen biztosítja mindenkinek aki szán fél percet az akár ingyenes regisztrációra!
Ha Te is ki szeretnéd próbálni az ingyenes videó emailküldési technológiát,  mindenféle kötelezettség nélkül megteheted!

A Videó email készítése roppant egyszerű, bárki számára könnyen elsajátítható. Ezt Te magad is kötetlenül kipróbálhatod egy rövid és ingyenes regisztráció után!

612011153556455486x60.gif

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése